Правителството на Северна Македония обяви в прессъобщение днес, че е

...
Правителството на Северна Македония обяви в прессъобщение днес, че е
Коментари Харесай

РСМ получи ново френско предложение

Правителството на Северна Македония разгласи в прессъобщение през днешния ден , че е получило предложение от френското председателство с и деи, които " се отнасят до неговите обществено декларирани позиции и възгледи ", оповестява European Western Balkans.

В прессъобщението не се прецизират детайлности за предлагането. Предишното френско предложение за унищожаване на ветото на България върху присъединителния развой на Скопие и Тирана предходната седмица, само че беше несъмнено като недопустимо от премиера на Северна Македония Димитър Ковачевски, както и от други политици и коментатори от страната.

Предполага се, че новото предложение е дало отговор на някои от възраженията на Северна Македония, която гласи, че интерпретациите на историята не би трябвало да бъдат част от договарянията за присъединение към Европейски Съюз.
 Бой в Народното събрание на Северна Македония
Бой в Народното събрание на Северна Македония

Председателят на парламентарната комисия по европейските въпроси хвърля предмети по депутати

" Това е основата за разкриване на необятен съвещателен развой първо в държавното управление и съдружните сътрудници, а по-късно с президента, Народното събрание и опозицията, както и с гражданския бранш, експертната и необятната общност в страната ", се споделя в прессъобщението на РСМ.

Правителството на РСМ акцентира, че решението за бъдещето ще вземе взаимно , всъщност, в сходство със стратегическите ползи на страната и всички нейни жители.

" Бихме желали да благодарим на президента Макрон и на френското председателство за напъните им за превъзмогване на пречките и опазване на европейското доверие на Балканите ".
 За френските оферти и българската липса на самочувствие
За френските оферти и българската липса на самочувствие

Въобще, когато ти липсва самочувствие, е мъчно да си изиграеш картите (а в тази ситуация имаме доста положителни карти). И политиците ни се държат, като че ли сме влезнали в Европейски Съюз преди 3 месеца, а не преди 15 години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР