Правителството на САЩ се опитва да проследи големите количества смъртоносна

...
Правителството на САЩ се опитва да проследи големите количества смъртоносна
Коментари Харесай

US оръжието, изпратено в Украйна, изчезва в "черна дупка": Източници от разузнаването пред CNN

Правителството на Съединени американски щати се пробва да наблюдава огромните количества " смъртоносна помощ ", предадени на въоръжените сили на Украйна през последните месеци, оповестиха публични лица пред CNN , като означиха, че разследващите служби имат " съвсем нулева " опция да проследят доставките до крайните им консуматори.

Въпреки че оръжията, доставени на Украйна, са " най-голямата доставка в последно време за страна сътрудник в спор ", Белият дом е все по-загрижен, че помощта " може да попадне в ръцете на други военни и милиции, които Съединени американски щати не са възнамерявали да въоръжават ", съобщи във вторник пред CNN почитан чиновник в региона на защитата.

" Имаме честност за малко време, само че когато навлезе в мъглата на войната, тя е съвсем нулева ", споделя различен източник, осведомен с разузнаването на Съединени американски щати, и прибавя, че оръжията попадат " в огромна черна дупка и след къс интервал от време нямате съвсем никаква визия за тях ".

 

Въпреки това " сляпо леке ", което съгласно изданието се дължи " значително на неналичието на американски ботуши на терен " в Украйна и на преносимостта на доста от предоставените оръжия, администрацията на Байдън е " взела поради риска ", че някои американски оръжия ще отидат на " непредвидени места ", съобщи различен чиновник на Пентагона.

Западните оценки за украинските жертви и други елементи на бойното поле също остават " мъгливи ", допълват двама източници от разузнаването, което значи, че Съединени американски щати и съдружниците им от НАТО постоянно са принудени да разчитат на информация от държавното управление в Киев, която съгласно тях не постоянно е надеждна.

 

 

" Това е война - всичко, което вършат и споделят обществено, има за цел да им помогне да завоюват войната. Всяко обществено изказване е осведомителна интервенция, всяко изявление, всяка поява на Зеленски в ефир е осведомителна интервенция ", споделя различен източник, осведомен със западното разузнаване, визирайки украинския президент Владимир Зеленский.

Откакто Русия стартира нападението си против Украйна в края на февруари, Вашингтон е дал над 2,6 милиарда $ военна помощ на Киев и още няколко милиарда за филантропична помощ, а президентът Джо Байдън е изпратил общо 3,2 милиарда $ от встъпването си в служба през 2020 година Повече от 100 000 американски бойци също бяха трансферирани за подсилване на " източния фланг " на НАТО, а обособените членове на военния блок също предложиха милиарди помощи.

 

Във вторник Белият дом заяви, че обмисля още един огромен пакет от смъртоносна помощ за Украйна в подготовка за съветското нахлуване на територията, за която претендират републиките в Донбас, откакто предходната седмица утвърди отпущането на 800 млн. $ за тежка артилерия, безпилотни самолети, бронирани машини, военни хеликоптери и друго съоръжение. Пентагонът обаче отхвърли да даде детайлности за това какво ще включва идващото прекачване на оръжия.

 

 

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР