Правителството на САЩ разследва повече от 650 потенциални наблюдения на

...
Правителството на САЩ разследва повече от 650 потенциални наблюдения на
Коментари Харесай

Правителството на САЩ разследва повече от 650 потенциални наблюдения на НЛО

Правителството на Съединени американски щати проверява повече от 650 евентуални наблюдения на НЛО, удостовери чиновник на Пентагона в сряда.

Шон Къркпатрик , директор на Службата за следене на аномалии на Пентагона (AARO ), направи разкритието пред подкомисия на въоръжените сили.

Наблюденията са съсредоточени край източното и западното крайбрежие на Съединени американски щати, в Близкия изток и в региона на Южнокитайско море, сподели Къркпатрик.

Новоразсекретено видео на американски боен дрон, провеждащ наблюдаване в Близкия изток , сподели неидентифициран обект, който влиза и излиза от кадър. Ако видеото се забави, се вижда, че е снимана железна сфера. Но от кое място идва и какво прави, остава една от многото такива мистерии за Пентагона.



Според Пентагона няма достоверни доказателства, че някой от към момента неидентифицираните обекти е пристигнал от космоса. Пентагонът обаче съобщи, че дребен брой от тях евентуално са съвременни летателни апарати, разработени от Китай.

Това самопризнание идва, откакто Службата на шефа на Националното разузнаване публикува доклад през януари, който разкри, че службата му е проследила общо 510 наблюдения на НЛО от 2005 година насам.

Това е доста повече от 2021 година, когато бяха отчетени 144 наблюдения.

От 366 нови наблюдения, докладвани в отчета от януари, 26 са характеризирани като дронове, 163 като сходни на балони обекти. За е докладвано, че са 171 необясними, някои от които имат " необикновени летателни характерности или и изискват спомагателен разбор ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР