Правителството на САЩ проведе многодесетилетна“ програма, в която направи опит

...
Правителството на САЩ проведе многодесетилетна“ програма, в която направи опит
Коментари Харесай

Бивш член на разузнаването: САЩ притежават НЛО технологии и събират тела на извънземни

Правителството на Съединени американски щати организира „ многодесетилетна “ стратегия, в която направи опит за назад инженерство на катастрофиралиНЛО, сподели някогашен чиновник на американското разузнаване на удивително чуване в Конгреса в сряда, съобщи The Guardian.

Дейвид Груш, който управлява разбор на необясними аномални феномени (UAP) в организация на Министерството на защитата на Съединени американски щати до 2023 година, съобщи предкомисията за контрол на Камарата на представителите във Вашингтон, че са открити „ безчовечен “ същества.

Изслушването беше провокирано от изказванията на Grusch през юни, че държавното управление скрито приютява извънземни галактически кораби.В сряда Груш повтори някои от тези изказвания,макар и не всички,под клетва.

„ Бях осведомен, в хода на служебните си отговорности, за траяла няколко десетилетия UAP стратегия за възобновяване при срив и назад инженерство, до която ми беше отхвърлен достъп “, разкри Груш пред комисията.

Изслушването притегли мощен световен интерес и провокира спекулации и изказвания, че Съединени американски щати крият доказателства за извънземен живот и технология – примесени с огромни дози песимизъм.

Груш сподели, че в ролята си в държавното управление е бил претрупан да проверява какво знаят военните, отбранителните и други организации за извънземните и извънземните кораби, само че твърди, че му е бил възпрепятстван достъп до секрети държавни стратегии за НЛО.

Говорейки в сряда, Груш съобщи, че е бил изправен пред „ доста брутално “ възмездие вследствие на изказванията си.

„ Нараниха ме както професионално, по този начин и персонално “, сподели той.

По време на разпит Груш удостовери, че е знаел за „ хора, които са били засегнати “ в хода на напъните на държавното управление да скрие информация за НЛО.

Попитан от член на комисията за контрол дали се е страхувал за живота си, Груш отговори: „ Да, несъмнено “.

„ Надявам се, че дейностите ми в последна сметка ще доведат до позитивен резултат от нараснала бистрота “, добави той.

Твърдението му, излъчено в изявленията за Debrief иNewsNation, че федералното държавно управление крие това доказателство за извънземен транспортен съд от Конгреса, предизвикабуря през юни, което накара ръководената от републиканците комисия за контрол дазапочне неотложно следствие.

Оттогава интригата към това какви доказателства има или не държавното управление към НЛО единствено се ускори.

Тим Бърчет, републикански конгресмен от Тенеси, който управлява следствието на НЛО, съобщи през последните седмици, че Съединени американски щати разполагат с доказателства за технология, която „ опровергава всичките ни закони на физиката “.

В сряда обаче Бърчет се опита да омаловажи ненапълно това, което хората биха чули.

„ Няма да водим дребни зелени човечета или летящи чинии в чуването.Съжалявам, че отчайвам към половината от вас.Просто ще стигнем до обстоятелствата “, сподели Бърчет.

Това известие провокира смях, само че Бърчет стана по-сериозен, като упрекна държавните организации в липса на съдействие с следствието на комисията за контрол.

„ Беше толкоз мъчно да стигна дотук през днешния ден.В баптистката черква споделяме, че дяволът е на пътя ни.Сблъскахме се с спънки от членове, разследващата общественост иПентагона. "

Въпреки че в чуването нямаше дребни зелени човечета, Груш твърдеше, че Съединени американски щати са възстановили извънземни същества. След като Груш повтори позицията си, че държавното управление има извънземни транспортни средства, той беше запитан дали „ иматтелата на водачите, които са управлявали този транспортен съд? “

„ Както към този момент споделих обществено в моето изявление за NewsNation, биологичните артикули идват с някои от тези технологии “, добави той.

Тези биологични артикули, сподели още Груш, бяха " безчовечен и това беше оценката на хора с директно познаване на програмата “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР