Правителството на САЩ може да прекрати правната си битка срещу

...
Правителството на САЩ може да прекрати правната си битка срещу
Коментари Харесай

Експедицията на Титаник може да получи зелена светлина, след като компанията заяви, че няма да извлича артефакти

Правителството на Съединени американски щати може да приключи правната си борба против планувана експедиция до Титаник, която провокира опасения, че ще наруши закон, който третира останките като гроб.

Кент Портър, помощник-адвокат на Съединени американски щати, сподели на федерален арбитър във Вирджиния в сряда, че Съединени американски щати търсят повече информация по отношение на преразгледаните проекти за експедицията през май, които са доста понижени. Портър сподели, че Съединени американски щати не са определили дали новите проекти ще нарушат закона.

RMS Titanic Inc., компанията от Джорджия, която има правата за избавяне на останките, в началото е възнамерявала да направи фотоси вътре в отрязания океански транспортен съд корпус и за добиване на артефакти от полето с парчета. RMST също сподели, че е допустимо да възвърне свободно стоящи обекти вътре в Титаник, в това число стаята, където потъващият транспортен съд е излъчил сигналите си за злополучие. федерален закон и пакт с Англия за отнасяне на мястото като мемориал. Повече от 1500 души починаха, когато Титаник се удари в ай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР