Правителството на САЩ е получило десетки доклади за неидентифицирани неидентифицирани

...
Правителството на САЩ е получило десетки доклади за неидентифицирани неидентифицирани
Коментари Харесай

Пентагонът е получил десетки съобщения за НЛО

П равителството на Съединени американски щати е получило десетки отчети за неидентифицирани неидентифицирани феномени, по-известни като НЛО . Това е съобщил шефът на службата, основана от Пентагона през ноември 2021 г, която се занимава със събирането и анализирането на цялата информация за НЛО.

Службата е получила почти 800 отчета за неидентифицирани обекти за следствие към предишния април. 

Това разгласи Шон Къркпатрик, който е началник на Службата, която изследва аномалии във всички домейни в Пентагона. Почти всички нови отчети се отнасят до обекти, следени във въздуха. Само един от обектите е регистриран като  морско наблюдаване , показва Къркпатрик. 

„ Има някои тревожни знаци, които могат да бъдат приписани на задгранична активност, и ние ги проверяваме доста интензивно “, разяснява Къркпатрик във връзка годишния отчет за следени неидентифицирани въздушни явления на Пентагона.  

US is receiving dozens of UFO reports a month, senior Pentagon official tells CNN
— TCHQ Communications (@TCHQComms)
В отчета, оповестен в сряда, се споделя, че следените обекти може да съставляват проблем за сигурността на полетите. Повечето данни са извлечени от лимитирано военно въздушно пространство. Федералната авиационна администрация също следи въздушното пространство към американските летища като дава информация на Пентагона. 

Експерти показват, че огромна част от отчетите са съдържали " елементарни характерности ". По думите им в 4% от отчетите са регистрирани действителни аномални. Учените показват, че тези случаи ще бъдат в допълнение проучени. В отчета се споделя, че единствено „ доста дребен % “ от наблюденията имат „ забавни характерности “, като да вземем за пример високоскоростно пътешестване или „ незнайни морфологии “. 



Къркпатрик показва, че е трансферирал „ доста “ случаи на правоприлагащите органи за по-нататъшно следствие и, в случай че е належащо - на  контраразузнаване .  

Според ръководителя на службата някои от засечените обекти са изпратени от непознати съперници, с цел да шпионират Съединените щати. 

Пентагонът подготвя нови портали за показване: един за исторически наблюдения от сегашни или някогашни държавни чиновници и втори за обществено показване на нови отчети. Порталът за исторически наблюдения би трябвало да бъде отворен през идващия месец. Целта му е да удостовери или опровергае минали отчети за неидентифицирани обекти, като ги съпоставя с други отчети, обясни Къркпатрик. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР