Правителството на Русия предупреди, че спекулациите за предполагаемо скорошно нападение

...
Правителството на Русия предупреди, че спекулациите за предполагаемо скорошно нападение
Коментари Харесай

Русия упрекна САЩ, че хвърлят димна завеса за провокациите си в Украйна

Правителството на Русия предизвести, че спекулациите за хипотетично скорошно нахлуване на Украйна са димна завеса, употребена от Съединените щати, с цел да могат те да приготвят личните си военни провокации в района, оповестява " Спутник ".

" В последните дни западните и украинските медии и висшестоящи ускориха спекулациите за. Целта на тази акция е да се сътвори осведомителна димна завеса, с цел да приготвят личните си провокации, включително военните, които могат да имат пагубни последици за районната и световната сигурност ", разгласи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Тя акцентира, че изпращането на оръжия и войски на Украйна от страна на Англия и Канада единствено удостоверява страховете на Москва за това, че се възнамеряват провокации.

Захарова посочи, че британците към този момент са изпратили на Киев минимум шест военни самолета, натоварени с оръжие. Както е станало ясно по нейни думи, държавното управление на монархията е решило да достави Украйна и с за сражения в градски зони.
 Байдън: Путин не е взел дефинитивно решение, само че евентуално ще нахлуе в Украйна
Байдън: Путин не е взел дефинитивно решение, само че евентуално ще нахлуе в Украйна

Ако това стане, Русия ще заплати скъпо, сподели американският президент

Захарова уточни, че под предлог че те ще дават отговор за наблюдението на посолството й.

По данни на говорителката Съединени американски щати са вложили над 2,5 милиарда $ в Украйна сред 2014 година и 2021 година

Догадките за хипотетичното съсредоточаване на съветски войски по границата с Украйна проитичат от изявления в американски медии от средата на декември 2021 година

В последно време Западът и Киев насочат обвинявания към. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков дефинира тези изказвания като " празни и неоснователни ", служещи като измама за ескалация на напрежениетои увери, че Русия не съставлява никаква опасност за никого. Песков обаче не изключи опцията за провокации, целящи да оправдаят сходни обвинявания, и предизвести, че опитите за потребление на военна мощ за разрешаване на рецесията в Югоизточна Украйна ще имат доста съществени последствия.
 Зеленски желал от Съединени американски щати незабавни наказания против Русия
Зеленски желал от Съединени американски щати незабавни наказания против Русия

Намеренията за налагането на наказания след нашествието на Руската федерация в Украйна нямат смисъл
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР