Правителството на реши да въведе нови ограничения в помощ на

...
Правителството на реши да въведе нови ограничения в помощ на
Коментари Харесай

Полша затваря заведенията, повечето ученици ще се обучават онлайн

Правителството на реши да вкара нови ограничавания в помощ на борбата против разпространяването на. Ресторантите, питейните заведения и кафенетата към този момент ще бъдат затворени за гости, съобщи през днешния ден на конференция министър-председателят Матеуш Моравецки. Те могат да оферират храна и питиета единствено за у дома, добави той и посочи, че мярката ще бъде в действие единствено две седмици с опция за удължение, според от епидемиологичната конюнктура, оповестява БГНЕС.
Сред другите ограничения е възбрана да се събират повече от 5 души в група , в случай че не става въпрос за членовете на едно семейство, прекосяване към отдалечено образование на всички възпитаници, като се изключи началните класове, затваряне на санаториумите, заяви ТАСС.
 Над 200 000 са към този момент инфектираните в Полша, страната вкарва нови ограничавания Над 200 000 са към този момент инфектираните в Полша, страната вкарва нови ограничавания
Полша ще разгласи на следващия ден нови ограничавания, откакто за по-малко от три седмици инфектираните с ковид се удвоиха. Мерките може да включат...
Всички възпитаници от четвърти глас и нагоре минават на отдалечено образование . За най-малките остава присъственото образование.
В интервала сред с 08:00 и 16:00 ч. децата може да бъдат на открито само в наличието на възрастен .
Ситуацията остава комплицирана и динамична, съобщи министър председателят, като напомни, че данните за дневния растеж на заболеваемост и смъртност са нарастнали доста, а това постанова решителни дейности.
Според Моравецки, въведените ограничавания би трябвало да дадат резултат и да се отразят на статистиката след 10-14 дни.
 Бум на инфектирани с ковид в Полша, стягат съществено ограниченията Бум на инфектирани с ковид в Полша, стягат съществено ограниченията
Полша ще вкара още веднъж редица ограничавания за обществени събирания, за учебните заведения, комерсиалните обекти и заведенията за хранене. Мерките се постановат за...
„ Ако няма резултат, ще бъдем принудени да предприемем по-нататъшни стъпки ”, предизвести министър председателят, като не изключи затваряне на границите и други радикални ограничения.
В момента в Полша броят на откритите случаи на коронавирусна зараза е достигнал 228 000, от които 4 100 души са умряли, а повече от 105 000 са се възстановили. Скоростта на разпространяване на инфекцията през последните две седмици нараства бързо и доближи доста високо равнище за страната - над 10 000 случая дневно. Днес беше доближат още един най-много от 13 632 нови случая на заразяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР