Правителството на Република Северна Македония ще посети България следващия вторник.

...
Правителството на Република Северна Македония ще посети България следващия вторник.
Коментари Харесай

Правителството на С. Македония идва следващия вторник в София


Правителството на Република Северна Македония ще посети България идващия вторник. Това заяви министър председателят Кирил Петков преди съвещанието на кабинета този четвъртък.

„ Имаме всички опцията да създадем нещо, което последните 30 години не е правено. Реално би трябвало да наваксаме огромна част от дилемите, които не са направени. Трябва да забележим по какъв начин в в действителност в най-къси периоди да имаме влакова линия сред София и Скопие. Трябва да забележим по какъв начин да може да се пътува с кола не 4 часа, а тези 180 километра (между София и Скопие) да се минават доста по-бързо, по какъв начин в действителност да имаме полет София-Скопие за половин час, по какъв начин да имаме културен календар и всичко това ще би трябвало да се случи на тази държавна среща “, сподели Петков.

„ Ще създадем един действителен проект с действителни постижения, които би трябвало да реализираме идващите шест месеца със срещите, които чакам да бъдат ежеседмични въз основата на другите работни групи “, означи министър председателят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР