Правителството на Промяната е най-изгодното за Путин, само за 5

...
Правителството на Промяната е най-изгодното за Путин, само за 5
Коментари Харесай

Борисов: Кабинетът на ПП е най-изгоден за Путин. За 5 месеца станахме 3 пъти по-зависими от Русия

Правителството на Промяната е най-изгодното за Путин, единствено за 5 месеца България стана три пъти по-зависима от Русия, съобщи на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов часове, откакто партията разгласи водачите на листите си.

 

Президентската република е за огромните страни, сподели Борисов във връзка на самодейността на Слави Трифонов от Има Такъв Народ за референдум по тематиката. " В България едно еднолично ръководство бързо се трансформира в некрасиво нещо. Затова политическите партии би трябвало да са виновни ", уточни той.

 

От ГЕРБ сигнализираха, че са атакувани от хакери.

 

" Да кажат, че аз съм споделил, че би трябвало да се продължи договорът с " Газпром ", е безспорна неистина. Позволих си да им кажа да бъдат деликатни. Дадох като българин един съвет. Нашата политика е 100% диверсификация от " Газпром ". И ни удариха " Facebook ". Ние не сме Северна Корея, не сме Русия, където Фейсбукът да бъде спрян. Откъде пристигна тази гневна офанзива. Може би тъй като през вчерашния ден споделих, че ще потвърдя с обстоятелства. Българска народна банка през предходната седмица разгласява новата си икономическа прогноза. Бюджетите с бодряшки числа на Асен Василев не са правилни. Има приключване на финансов запас от стопанската система на България. А същият Национален статистически институт споделя накъде изтичат парите от българската стопанска система. С близо 2 милиарда лева се утежнява комерсиалното салдо спрямо предходната година. Вносът от РФ по време на наказания е повишен със 160%. Това ли е откъсването от глобите, което демонстрира къде изтичат капиталите на България ", сподели Бойко Борисов.

" Тези три партии, милиарди са изнесли към Руската федерация. Само за 3 месеца тяхно ръководство България стана три пъти по подвластна от Русия. Това ли ни е евроатлантическата ориентировка?! Какво предизвикаха на Путин, че изгониха готвачки и чистички. Дали той няма да го преглътне ", посочи Борисов.

" Когато приказвам за Слави Трифонов, не бих го нарекъл артист от предишното, а бих го сложил при най-хубавите артисти на България на всички времена. Неговите шлагери се слушат на всички места. Нашият максимален проблем на ГЕРБ беше, че нямаше съпротива. Имаше някакви шумни хора. Сега, когато ние сме съпротива, видяхте каква е разликата. Има разнообразни формули на ръководство - президентски републики. Но това са огромните страни ", сподели Борисов във връзка предлагането на Слави Трифонов за референдум за президентска република. По-късно през днешния ден от Има Такъв Народ прецизираха, че желали полупрезидентска република.

" Снощи нашите информационни мрежи в обществените мрежи бяха ударени от хакерска офанзива. И тъкмо три изявления, касаещи ужасяващите злоупотреби, правени в областта на енергетиката, вноса и износа на газ и покупко-продажбите, които са правили някогашните ръководещи. Първото беше описанието на схемата на покупко-продажбите с газовите медиатори. Имаше клип, графична част, в която в детайли се обясняваше схемата с медиаторите сред " Газпром " и " Булгаргаз " и каква е тя. Другото беше публикувана подправена вест, че господин Борисов бил споделил, че през 2023 " Газпром " би трябвало да се върне в България. Тотален фалшив. Тези три неща - клипът, графиката и фалшив новината бяха атакувани нощес ", сигнализира Георг Георгиев, ръководител на МГЕРБ.

Експертът на ГЕРБ по киберсигурност съобщи, че съвсем всички профили са били взаимствани от съветския " Facebook ".

" Това е напълно баснословен сюжет. Ще стане един месец няма отговор на нито един въпрос. Няма отговор на доставките на съветски газ на по-висока цена, за голословно повишената цена на горивата ", сподели Томислав Дончев.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !     

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР