Правителството на президента на САЩ Джо Байдън не може да

...
Правителството на президента на САЩ Джо Байдън не може да
Коментари Харесай

Американски съд спря заповед за задължително ваксиниране на учители

Правителството на президента на Съединени американски щати Джо Байдън не може да изисква от преподавателите, работещи по програмата " Хед старт ", да бъдат имунизирани против COVID-19, реши арбитър в щата Луизиана, съобщи Асошиейтед прес.

Решението на арбитър Тери Даути дава победа на 24-те американски щата, които заведоха дело против федералното държавно управление.

Магистратът декларира в решението си, че администрацията на Байдън е пренебрегнала нелегално Конгреса, разпореждайки работещите по програмата " Хед старт " да бъдат имунизирани до 31 януари, а учениците, навършили 2 години, да носят маски в закрити пространства или при непосредствен контакт навън.

" Хед старт " е финансирана от федералното държавно управление стратегия, която подкрепя образованието на деца на възраст под 6 години от фамилии с ниски приходи.

Даути беше назначен от предходния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Съдията акцентира в решението си, че разделянето на управляващите е основно за устоите на страната и цитира някогашния президент Роналд Рейгън, съгласно който " деветте най-страшни думи в британския език са " аз съм от държавното управление и съм тук, с цел да оказа помощ ".

" Ако на изпълнителната власт се разреши да узурпира властта на законодателната власт, тази страна няма да бъде народна власт, а монархия ", акцентира Даути.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР