Правителството на ПП и ГЕРБ е политическо квазимодо, няма как

...
Правителството на ПП и ГЕРБ е политическо квазимодо, няма как
Коментари Харесай

Румен Гечев: Ще гласуваме за сваляне на имунитета на Бойко Борисов

Правителството на Политическа партия и ГЕРБ е политическо квазимодо, няма по какъв начин да постави завършек на политическата рецесия. Двете партии съществуваха с помощта на съпротива на другата партия. Наричаха се всячески, а в този момент се коалират. Няма по какъв начин тези радикално разнообразни обединения да преследват общи цели. Ще гласуваме " за " събаряне на имунитета на Бойко Борисов. Прави се постоянно държавно управление, с цел да се избавя той. Борисов би трябвало да си даде имунитета, в случай че е почтен. Това сподели в ефира на NOVA Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

По думите му комбинацията сред двете сили си има аргументи. " Те влизат в омерта по отбрана на техните имунитети, тъй като и двете страни държат папки и обстоятелства за другата. Главният прокурор се раздвижи, въпреки и по персонални подбуди. В парламента се разиграват сценки на добре режисиран спектакъл. " Когато пристигна време за правосъдна промяна или възбрана за експорт на оръжие си личи, че Народното събрание е спектакъл " Многострадална Геновева ", съобщи той.

Според него невиждан слугинаж е координиране на решения на суверенна страна за началници на службите. " Това опонира на националното достолепие и суверенитета. Категорично срещу сме свалянето на равнището на недостига и приближаването до Сребърния фонд, който подсигурява парите на пенсионерите ", разяснява Гечев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР