Правителството на Николай Денков е обречено на провал, като ще

...
Правителството на Николай Денков е обречено на провал, като ще
Коментари Харесай

Радостин Василев: От Зайко Байко зависи докога ще има кабинет

Правителството на Николай Денков е обречено на неуспех, като ще продължи да съществува досега, в който Бойко Борисов реши. Това установи на брифинг в коридорите на Народното събрание самостоятелният народен представител, отделил се от " Продължаваме промяната ",  Радостин Василев .

Сегашното държавно управление, счита самостоятелният депутат, било по-вредно от длъжностен кабинет, като не носило повече вреди, в сравнение с изгоди.

" Никакъв Шенген, никаква еврозона не са били в основата на неговото образуване и никакви правила, структури, сглобки не могат да скрият това, че тези хора просто желаят да употребяват властта. Те обаче не могат да употребяват властта очевидно, нямат предбрачен контракт, а действат сега в съпружеско-имуществена общественост , юристите ще ме схванат ", изострен бе Василев.
 Борисов постави кръст на кабинета
Борисов постави кръст на кабинета " Денков-Габриел ": Смятате ли, че ще има ротация?

В държанието на ПП/ДБ той вижда единствено предпочитание за " служебна победа " на локалните избори

И предвижда - по този начин основаната управническа конструкция няма да продължи дълго. " Тя ще бъде срината в момента, в който... Щях да кажа Зайко Байко... До момента в който Бойко Борисов желае да ги изключи , както изключи Реформаторския блок, Патриотите и другите патерици. А те (ПП/ДБ) не желаят да отидат на избори, тъй като ги е боязън, тъй като по-късно няма да съществуват. "
 Депутатите от ПП/ДБ няма да влязат в зала, плашат с оставка на кабинета
Депутатите от ПП/ДБ няма да влязат в зала, плашат с оставка на кабинета

Заради подмяната на Гешев със Сарафов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР