Правителството на Коалицията на принципните не заслужава сто дни толеранс.

...
Правителството на Коалицията на принципните не заслужава сто дни толеранс.
Коментари Харесай

Петър Волгин: Правителството на Коалицията на принципните не заслужава сто дни толеранс

Правителството на " Коалицията на кардиналните " не заслужава 100 дни толеранс. То даже един ден толеранс не заслужава. Защо? Този общоизвестен толеранс се дава на държавни управления, които занапред ще демонстрират какво считат да вършат и, несъмнено, какво могат. И хората, надлежно, следят и преценят.

Докато за " кардиналните " към този момент знаем всичко. Те сами ни го описаха, още преди да влязат във властта. Ще съгласуват всяко своие деяние с посолствоТО. Ще подхващат всеобща чистка във всички сфери. Да, няма да я назовават по този начин, ще я нарекат " промяна ". Но същността ще бъде тази - уволнения на всички неуместни хора. Ще си приготвят локалните избори с " тяхното Министерство на вътрешните работи ". Това не е песимист сюжет. Всичко това Политическа партия си го споделиха едно към едно. А пък Демократична България безусловно се съгласиха с сътрудниците си. Така че от никакви 100 дни, 10 дни или един ден нямаме потребност, с цел да решим какво е това държавно управление. Отсега знаем, че това е кабинет на евроатлантическите марионетки и на реваншистите. Не мисля, че към такива хора би трябвало да има какъвто и да било толеранс.

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР