Правителството на Израел се изправи пред призиви за прекратяване на

...
Правителството на Израел се изправи пред призиви за прекратяване на
Коментари Харесай

Израел е изправен пред нови призиви за прекратяване на огъня, след като убийствата на заложници предизвикаха тревога относно поведението

Правителството на Израел се изправи пред апели за преустановяване на огъня от някои от най-близките си европейски съдружници и от протестиращи вкъщи в неделя след поредност от стрелби, в това число против трима заложници, развя бяло знаме, което добави към възходящите опасения по отношение на държанието му в 10-седмичната война в Газа.

Протестиращите приканиха държавното управление да възобнови договарянията за заложници с управниците на Хамас в Газа, които се закле да унищожи.

Израел също може да бъде изправен пред напън да понижи огромни бойни интервенции, когато министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин посети тази седмица, защото Вашингтон изрази възходящо безпокойствие от цивилните жертви, макар че дава жизненоважна военна и дипломатическа поддръжка.

>


Войната по въздуха и земята изравни със земята огромни елементи от Северна Газа, умъртви хиляди цивилни и прогони по-голямата част от популацията в южната част на обсадена територия, където мнозина са натъпкани в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР