Правителството на Хонконг обяви вчера, че е силно разочаровано от

...
Правителството на Хонконг обяви вчера, че е силно разочаровано от
Коментари Харесай

Правителството на Хонконг „силно разочаровано от решението на „Мудис да намали кредитния рейтинг на района

Правителството на Хонконг разгласи през вчерашния ден, че е „ мощно разочаровано " от последното решение на организация „ Мудис " да намали кредитния рейтинг на специфичния административен регион от AA3 на AA2 и кредитната вероятност от „ постоянна " на „ отрицателна ". Това осведоми Радио " Китай ".

„ Абсолютно несъгласни сме с оценката на „ Мудис " за актуалната обстановка в Хонконг и сме мощно разочаровани от решението за понижаване на кредитния рейтинг. От връщането на Хонконг в рамките на Китай, държавното управление ни се управлява от политиките за „ една страна, две системи ", „ ръководство на Хонконг от хонконгците " и висока степен на автономност, придържайки се прецизно към Основния закон на региона. Не считаме, че има задоволително учредения за „ Мудис " да се съмнява в която и да е от тях ", уточни представител на държавното управление.

Той акцентира, че без значение от редицата обществени проблеми, пред които е изправен Хонконг, в това число неравномерно систематизиране на благосъстоянието, застаряващо население и високи цени на жилищата, които бяха маркирани от „ Мудис ", те не са неповторими за региона. Независимо от тях, „ институционалната резистентност на Хонконг и неговите съществени конкурентни преимущества като интернационален финансов и търговски център, както и едно от най-хубавите места в света за правене на бизнес, остават непроменени ", добави представителят. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР