Правителството на Еквадор заяви в четвъртък, че ваксинацията срещу коронавирус

...
Правителството на Еквадор заяви в четвъртък, че ваксинацията срещу коронавирус
Коментари Харесай

Еквадор прави COVID ваксинацията задължителна

Правителството на Еквадор съобщи в четвъртък, че имунизацията против ковид става наложителна за хората, отговарящи на изискванията да бъдат имунизирани. Това се случва на фона на увеличение на случаите и разпространяването на нови разновидности на заболяването, заяви " Ройтерс ".

Около 12,4 милиона еквадорци, или 77,2% от популацията на възраст 5 и повече години, към този момент са изцяло имунизирани, се споделя в изказване на здравното министерство.

Индонезия, Микронезия, Туркменистан и Таджикистан изискват имунизация за пълнолетните, а Германия и Австрия ще създадат това през идната година .
 Еквадор желае да създава съветската ваксина против ковид
Еквадор желае да създава съветската ваксина против ковид

Борба с пандемията в Латинска Америка

" Еквадор афишира имунизацията против COVID-19 за наложителна. Това решение е взето заради актуалната епидемиологична обстановка: увеличението на инфекциите и разпространяването се прибавя в изказването.

Правителството, което по-рано съобщи, че желае да имунизира 85% от популацията си тази година, добави, че има задоволително дози ваксина , с цел да ваксинира всичките си 17,8 милиона души.

" Имунизацията няма да е наложителна за хора , които имат здравно положение или несъответственост. В този случай би трябвало да бъде показано уверение ", се споделя в изказването.
 Еквадор сменя трети здравен министър в пандемия
Еквадор сменя трети здравен министър в пандемия

Скандал с имунизационната акция докара до оставката

Страната е удостоверила повече от 537 000 позитивни случая на Коронавирус и близо 33 600 умряли от затруднения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР