Правителството на Чехия се съгласи да дари 4000 единици артилерийски

...
Правителството на Чехия се съгласи да дари 4000 единици артилерийски
Коментари Харесай

Чешкото правителство одобри дарение на артилерийски боеприпаси за Украйна

Правителството на Чехия се съгласи да подари 4000 единици артилерийски муниции на Украйна, съобщи чешкото министерство на защитата, представено от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 73
" Ние имаме необятен набор от благоприятни условия - от политическа и дипломатическа поддръжка до съответни дейности като даряване на муниции, което съгласно мен е значим жест на взаимност ", сподели министърът на защитата Яна Чернохова.

Украйна е поискала помощта, с цел да укрепи своята отбранителна готовност в миг, когато Русия концентрира военна техника до украинските граници.

Според чешкото министерство на защитата боеприпасите са за 152-милиметрова артилерия.

Правителството в Прага поддържа ясна позиция в поддръжка на Украйна. То е за сурови западни наказания, в случай че Русия предприеме военно нахлуване против Украйна, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 73  Посланикът на Съединени американски щати в Москва съобщи в съветското външно министерство американския отговор на настояванията на Русия в региона на сигурността Посланикът на Съединени американски щати в Москва съобщи в съветското външно министерство американския отговор на настояванията на Русия в региона на сигурността  Парламентът изслушва при закрити врата службите за сигурност за напрежението НАТО-Русия Парламентът изслушва при закрити врата службите за сигурност за напрежението НАТО-Русия  Петролът нарастна до нов 7-годишен връх поради рецесията Русия-Украйна Петролът нарастна до нов 7-годишен връх поради рецесията Русия-Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР