Правителството на Бойко Борисов губи три години, за да определи

...
Правителството на Бойко Борисов губи три години, за да определи
Коментари Харесай

Нинова: Стореното на тема язовири за последните 3 години- изхарчени 500 млн. лева, ремонтирани - десет

Правителството на Бойко Борисов губи три години, с цел да дефинира язовир " Пилашево-3 " в община Първомай за рисков, да подписа контракт за ремонт и специалистите да се произнесат кой да е този ремонт. Вие, в този момент за три месеца, търсите отговорност на новото държавното управление за какво язовирът не е ремонтиран. Това сподели министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова по време на парламентарния надзор в отговор на въпрос на Младен Шишков (ГЕРБ-СДС) по отношение на главен ремонт и реорганизация на язовира. Нинова заяви, че следва разкриване на строителната площадка и пускане на ремонтните действия на язовира скоро, оповестяват от Българска телеграфна агенция.

Единственото сторено през последните три години на тематика " язовири " е: изхарчени 500 млн. лв., ремонтирани - 10, приет за легален единствено един и дело в прокуратурата за тези дейности, сподели министърът. Нинова изрази вяра прокуратурата да " забърза това досъдебно произвеждане и да забележим скоро и обвинителен акт и внасяне в съда против отговорни лица за това безхаберие ".
Кражбите в язовирите стопираха, в случай че ще се вършат поправки, те ще се вършат транспарантно, за парите за колкото костват и няма да се краде, съобщи министър Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР