Правителството на Бойко Борисов е извършило едно престъпление с парите

...
Правителството на Бойко Борисов е извършило едно престъпление с парите
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Правителството на Борисов е извършило едно престъпление с парите за пътищата


Правителството на Бойко Борисов е направило едно закононарушение с парите за пътищата, възлагали са действия над допустимите и са заели последващи държавни управления да заплащат, сподели някогашният районен министър и член на Българска социалистическа партия Костадин Паскалев.

По думите му митингът на превозвачите не е синдикален, защото тези служащи би трябвало следователно да си желаят парите от администрацията на компанията. „ Тези компании са много комплицирани с властта, най-малко двама от тях са някогашни шефове на Агенция „ Пътища “, сподели Паскалев.

„ Те са положителни експерти, не недооценявам техния професионализъм. Борисов е осъществявал възлагане отвън рамките на закона, отвън морала на този закон. Тези компании са обвързани с него посредством някакви други вземания и давания, по тази причина е цялата история “, сподели още той.

Според Паскалев държавното управление на Борисов, част от правосъдната власт и частният бизнес са били в „ незаконен сговор “.

Относно работата на съдружното държавно управление Паскалев съобщи, че оценката му е отрицателна. „ Не се оправят. За войната в Украйна, едно държавно управление би следвало да каже, че ние сме срещу всяка една война. Отделно, за какво никой не е заговорил за ходатайство за реализиране на кротичък контракт. Ние неотложно би трябвало да прекратим военните дейности и да заговорим за мир, ние приказваме единствено за въоръжаване “, сподели Паскалев.

Повече вижте във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР