Правителството на Борис Джонсън планира медийна кампания в цяла Европа,

...
Правителството на Борис Джонсън планира медийна кампания в цяла Европа,
Коментари Харесай

Борис Джонсън ще рекламира твърдия Брекзит в Европа

Правителството на Борис Джонсън възнамерява медийна акция в цяла Европа, с цел да убеди държавните управления и жителите в Европейския съюз, че Обединеното кралство е твърдо решено да напусне Европейски Съюз на 31 октомври, със или без договорка, написа уеб сайтът Politico.

Преди седмица английското държавно управление разгласи, че ще започва най-голямата рекламна акция в страната от Втората международна война насам, която ще коства 100 млн. паунда и ще пропагандира британците за овакантяване на Европейски Съюз даже и без съглашение с Европейски Съюз.

Кабинетът на Борис Джонсън очевидно е решил да разшири " светкавичната рекламна война " и на континента, тъй като към този момент публично се купуват рекламни пространства в най-големите европейски вестници и онлайн издания. Поместените материали имат линк, който води до информация на английското държавно управление за Брекзит, написа уеб сайтът " Политико " в четвъртък.

Част от акцията е предопределена да стигне до английските жители, които живеят на континента. По-голямата цел обаче е европейските столици да вдървен посланието, че Обединеното кралство не блъфира, когато споделя, че ще напусне Европейски Съюз на 31 октомври.

Кампанията може би ще е придружена с дипломатически совалки из европейските столици, които да приготвят срещи на Борис Джонсън с водачите на Германия, Франция и Италия по време на срещата на Г-7 във френския курорт Биариц в края на август.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР