„Правителството на България, което е решило да срине не само

...
„Правителството на България, което е решило да срине не само
Коментари Харесай

Унгарски евродепутат: Правителството на България е решило да срине държавата и икономиката ѝ, става опасно за ЕС

„ Правителството на България, което е решило да срине освен личната си страна и стопанска система, към този момент става рисково за цялото битие на Европейски Съюз. Разделението в България към този момент е видно от месеци, само че това не би трябвало да рефлектира на всички страни”. Думите са на унгарският евродепутат Ерно Шалер – Барош, който изнесе тирада пред комисията по интернационална търговия на Европейски Съюз в Брюксел в сряда.

Евродепутатът съобщи, че българските управници очевидно са решили да убият стопанската система на страната, която е подвластна от съветският петрол на 95%, „ само че това няма да го допуснем за Унгария и ще се противопоставим по всевъзможен начин на тази лудост”.

„ Едни продали се на Съединени американски щати измамници разрушават ползите на Европейски Съюз, пробват се да разрушат всички търговски връзки сред Европейски Съюз и Русия в интерес на частните си ползи. Тези хора сега ръководят България, а министър председателят на тази страна може да се окаже и жител на Канада, същата тази Канада, за която към този момент на всички е ясно, че имат военни офицери в Украйна”, прибавя Ерно Шалер – Барош.

По думите му това може да е станало против обещания:„ Може и да си им дали обещание освен това от това да са на власт и да грабят най-бедната страна в Европейски Съюз – България, Съединени американски щати може и да имат проект за Балканите, само че това не би трябвало да е на гърба на всички страни членки в ЕС”, сподели евродепутатът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР