Правителството на Австрия взе решение от 5 декември да започне

...
Правителството на Австрия взе решение от 5 декември да започне
Коментари Харесай

На 5 декември Австрия започва масовото тестване

Правителството на Австрия взе решение от 5 декември да стартира всеобщо тестване на жителите за ковид, написа „ Дер Щандарт “, представен от БГНЕС.
Според разпратената до медиите информация,, като се възнамеряват спомагателни поръчки. На помощ за организацията и логистиката ще бъдат мобилизирани войската и цивилен структури.
 Полицията в Австрия обискира над 40 неонацисти Полицията в Австрия обискира над 40 неонацисти
Австрийската полиция обискира 40 неонацисти, упрекнати в противозаконна онлайн активност. Това заяви вътрешното министерство на Австрия, цитир...
Ще бъдат употребявани проби за антигени на компаниите „ Роше “ и „ Сименс “, които са оценени като най-надеждните сега на пазара.
Предварителните разноски за тях са на стойност 50 млн. евро.
Според графика, на 5 и 6 декември ще бъдат тествани, като за задачата ще бъдат основани над 100 центъра за тестиране в окръжните градове на Австрия.
Второ тестиране на учителите ще бъде направено седмица по-късно и ще обхване 200 000 индивида в цяла Австрия, излиза наяве от публикувания график.
 Търговските обекти в Австрия ще работят единствено до 19ч. от 11 ноември Търговските обекти в Австрия ще работят единствено до 19ч. от 11 ноември
Магазините в Австрия от на следващия ден ще завършват работа в 19:00 часа, заяви „ Der Standard ”. Решението е резултат от реализирано с...
За 7 и 8 декември е планувано тестването на 40 000 служители на реда.
През първата седмица на декември ще бъдат направени проби на жители, живеещи в общини с максимален растеж на болни.
Въвеждат се наложителни проби всяка седмица на личния състав в клиниките и на домове за възрастни хора.
Предвижда се да се организира всеобщо тестване на всички останали жители на територията на цялата страна, а до началото на идната година да се направи второ всеобщо тестиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР