Правителството на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Правителството на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Правителството на Байдън ще раздаде безплатно 400 милиона маски FFP2

Правителството на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще раздаде гратис 400 милиона маски FFP2 от националния стратегически запас, заяви през днешния ден служителка на Белия дом, представена от Франс прес и Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29990
Маските ще са налични от края на идната седмица в десетки хиляди пунктове, по-специално в аптеки и здравни центрове, сподели същият източник, поискал да остане неизвестен.

Програмата за разпределяне на маски ще проработи на цялостни обороти при започване на февруари.

Изправен пред вълната от разновидността Омикрон, Белият дом залага и на скрининг и от през вчерашния ден действа уебсайт, на който всяко американско домакинство може да поръча безвъзмездни проби за домашна приложимост. За задачата ще бъдат раздадени 1 милиард бързи проби.

Мерките се взимат, откакто Байдън и екипа му бяха разкритикувани, че не вършат задоволително, с цел да насърчат носенето на маски и увеличението на тестването на фона на бързото разпространяване на разновидността Омикрон, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29990  Нов COVID-рекорд в област Русе Нов COVID-рекорд в област Русе  Над 200 новозаразени с ковид в Габровско Над 200 новозаразени с ковид в Габровско  82% от учениците учат в клас тази седмица 82% от учениците учат в клас тази седмица
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР