Правителството на американския президент Джо Байдън няма да се поколебае

...
Правителството на американския президент Джо Байдън няма да се поколебае
Коментари Харесай

САЩ: Ще наложим нови санкции, ако Русия и Северна Корея сключат нови оръжейни сделки

Правителството на американския президент Джо Байдън няма да се поколебае да наложи спомагателни наказания против Русия и Северна Корея, в случай че те сключат каквито и да е нови оръжейни покупко-продажби между тях, съобщи през днешния ден Държавният департамент на Съединени американски щати, представен от Ройтерс.

Говорителят на Държавния департамент, Матю Милър, насочи това предизвестия на конференция в отговор на въпроси на публицисти за срещата сред съветския президент Владимир Путин и севернокорейския водач Ким Чен Ун.

" Вече предприехме редица дейности, с цел да глобяваме организации, които посредничат при оръжейни покупко-продажби сред Северна Корея и Русия и няма да се поколебаем да прибегнем до спомагателни дейности, в случай че такива се наложат ", сподели Милър.

По думите на представителя, буди безпокойствие, че Русия и Северна Корея разискват по-широко съдействие, което може да наруши резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

" Ако погледнете на това, което наподобява като разширено съдействие и евентуален продан на въоръжения, то е прекомерно тревожно и евентуално би нарушило голям брой резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", заключи Милър.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР