Правителството на Алберта ще внесе бюджет за 2024 г. в

...
Правителството на Алберта ще внесе бюджет за 2024 г. в
Коментари Харесай

Всички погледи са насочени към правителството на UCP преди бюджета на Алберта за 2024 г.

Правителството на Алберта ще внесе бюджет за 2024 година в четвъртък, 29 февруари, и всички погледи са ориентирани към държавното управление, с цел да видят къде ще бъдат ориентирани разноските.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

доктор Пол Паркс, президент на Медицинската асоциация на Алберта, сподели, че се застъпва за целево финансиране за първична здравна помощ и незабавна помощ.

„ Имаме две едновременни рецесии. Имаме проблеми и рецесия с достъпа до първична здравна помощ и имаме проблеми с достъпа до системата за незабавна помощ в лечебните заведения “, сподели Паркс.

„ Ще бъдем с белезници, с цел да можем да се стабилизираме и да продължим напред във връзка с цялата система на опазване на здравето, в случай че първо не се оправим с рецесията на фамилната медицина. специфичното финансиране ще бъде включено в бюджета за идната седмица. Но той признава, че Алберта изостава от други прерийни провинци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР