Правителството, което ще предложи ГЕРБ, ще бъде от експерти, които

...
Правителството, което ще предложи ГЕРБ, ще бъде от експерти, които
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще предложи правителство от експерти, които да стабилизират страната

Правителството, което ще предложи ГЕРБ, ще бъде от специалисти, които могат да стабилизират България. Това написа водачът на партията Бойко Борисов в своя профил във Фейсбук.

Формацията му ще получи от президента за сформиране на държавно управление в понеделник. В петък зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев съобщи, че партията сигурно ще предложи проектокабинет, като не изключи и опцията за

Борисов споделя, че ГЕРБ ще продължи разговора с останалите парламентарни групи, тъй като " на България е нужен кабинет, който да форсира работата по приемането на всички закони по Плана за възобновяване и резистентност ".

Публикацията му е съпроводена със фотография, на която някогашният министър председател е в компанията на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Борисов споделя, че е разговарял с нея в границите на срещата на Европейската национална партия (ЕНП), която се организира в Атина.

Той уведомил фон дер Лайен за процеса по изпращане на и евроатлантическата ориентировка на България във връзка с придобиването на

Минути по-късно водачът на ГЕРБ се похвали за срещите си и с други европейски лица. Той качи общи фотоси с канцлера на Австрия Карл Нехамер, с който разговаряли за миграциионните потоци към Европа, както и с хърватския министър председател Андрей Пленкович.

Борисов разгласява фотоси и от срещата си с ръководителя на Европейския парламент Роберта Мецола.

" Благодарих й, че Европарламентът за следващ път поддържа България по пътя й към Шенген и подчертах, че е неприемливо пред страната ни да се слагат спомагателни политически условия, откакто от дълго време сме изпълнили всички критерии за участие ", показва той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР