Правителството има шанс да изкара пълния си 4-годишен мандат, но

...
Правителството има шанс да изкара пълния си 4-годишен мандат, но
Коментари Харесай

Лорер призна: С оставките в джобовете сме

Правителството има късмет да изкара цялостния си 4-годишен мандат, само че по едно и също време с това е квалифицирано всеки един ден да е финален. Затова е значимо да се приказва за правила, а не за персони и постове. Това разяснява министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер преди съвещанието на икономическата комисия в Народното събрание, представен от " News.bg ".

" Работата на изпълнителната власт е извънредно вълнуваща, защото всички имаме стратегически проекти по какъв начин да създадем България по-добро място в идващите 4 години, само че по едно и също време с това всички сме наясно, че всеки един ден може да е последният от нашата работа. Така че имаме настройката и за двете обстановки и аз имам вяра, че 4-годишен мандат към момента е вероятен ", сподели той.

" Както споделих и преди няколко дни, от скалата от 1 до 10 напрежението е 3. Защо 3 - тъй като е фокусирано главно в един от четиримата сътрудници ", уточни министърът.

Що се касае до изпращането на оръжие за Украйна, по която тематика Българска социалистическа партия е безапелационна, че ще напусне обединението, в случай че това стане факт, крайното решение е на Народното събрание, като кабинетът ще се съобрази с волята на депутатите, акцентира Лорер.

" До момента обединението продължава да преодолява всички линии. И това се случва, когато работим дружно. Когато приказваме за съответни персони, които се издигат на съответни постове, тогава стават по-конфликтните обстановки ", добави той. И изрази вяра от ден на ден да се приказва точно за правила, а не за постове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР