Правителството има съответните ресорни звена, които се занимават по тема

...
Правителството има съответните ресорни звена, които се занимават по тема
Коментари Харесай

Цветанов за цената на газа от Русия: На един етап ще има разговори

" Правителството има съответните отраслови звена, които се занимават по тематика енергетика - както и Министерство на енергетиката, по този начин също и " Булгаргаз ". Убеден съм, че диалозите, които в този момент са на експертно равнище, ще могат да подкрепят на един стадий към този момент да има диалози на по-високо, политическо равнище " . Това съобщи водачът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по една от най-наболелите тематики тази есен – цената на газа.
Припомняме, че Европейската комисия и " Газпром " се споразумяха съветският енергиен колос да предоговори цените на доставяния газ за няколко източноевропейски страни, в това число България, с цел да избегне съветската компания глоба от Брюксел.
Сега Цветанов загатна, че възможни митинги поради цената на газа биха били подкаждани от Българска социалистическа партия и структури, гравитиращи към тях и " заиграващи се със страховете на хората ". Според втория човек в ГЕРБ ограниченията в този момент т.е. повишението на цената на газа и топлинната сила са нужни, с цел да запазим положителния стопански ритъм – другояче щяло да стане по-лошо, с инфлацията.
Цветанов обаче не пропусна да се похвали по какъв начин поради положителната финансова политика държавното управление ще обезпечи 10% нарастване на заплатите на служителите. Вторият човек в ГЕРБ не пропусна да се заяде с Българска социалистическа партия и тяхната " Визия за България " поради точно представянето на кабинета – с " действителни триумфи ". Попитан обаче какво ще включва бюджетът за следващата година, Цветанов отговори, че в този момент може да се приказва единствено с хипотези, само че Брутният вътрешен продукт щял да е повече от 105 милиарда лв. и това демонстрира, че се върви в посока осъществяване на обещаното от ръководещите – Брутният вътрешен продукт от 120 милиарда лв. в края на мандата им и междинна работна заплата от 1500 лв..
Вотът на съмнение (бел. ред. - на тематика " опазване на здравето " ) не ни тормози, съобщи Цветанов, който акцентира, че промяна в бранша би трябвало да има. Реформата още не е импортирана, стартира разговор, а това е мощната страна на Кирил Ананиев (бел. ред. - здравният министър), добави вторият човек в ГЕРБ. И изясни, че на Коалиционният съвет през днешния ден (1 октомври) нямало тематика, която да разделя ръководещата коалиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР