Правителството има нужда от ясни систематизирани приоритети, върху които да

...
Правителството има нужда от ясни систематизирани приоритети, върху които да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Правителството има нужда от ясни приоритети

Правителството има потребност от ясни систематизирани цели, върху които да се концентрира в идващите няколко месеца, с цел да продължи своята успеваемост от позиция законодателна работа и вътрешна връзка, тъй като тази успеваемост явно не е добра. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

На 13 май призовахме да има сериозен диалог да има документ, който да ни каже, че голямото ново събитие, което настъпи – войната в Украйна, по какъв начин ще бъде отразено в нашите цели. От наша позиция – държавна стратегия или някакъв различен документ, който ще ни усъвършенства успеваемостта на нашата работа.

По думите му съдружното съглашение е общо, до момента в който този документ може да разреши по-голяма конкретика и успеваемост. Иванов уточни, че към този момент е повдиган въпроса на лидерско за подобен вид документ и може да стартира работа по неговото разискване.

" Този метод на работа е прекомерно безреден и комплициран, връзката и успеваемостта не е добра и би трябвало да го подобрим ", счита още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР