Правителството и парламента фалира идейно и като компетенции. Единственото решение

...
Правителството и парламента фалира идейно и като компетенции. Единственото решение
Коментари Харесай

Костадинов: Правителстово фалира, до края на месеца приключва

Правителството и Народното събрание банкрутира идейно и като пълномощия. Единственото решение е разформироване на Народното събрание, оставка на държавното управление и нови избори. До края на месеца държавното управление завършва. Дори да си купят още депутати, те ще зависят доста от тях. Този парламент се изчерпа ". Това съобщи пред Нова нюз водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов

Той разяснява и свадите в Има Такъв Народ. " Погнусен съм от актуалната политическа обстановка. Виждаме дъно на дъната. И различен път е имало покупко-продажба на депутати, само че тази коалиция стартира с огромни обещания, искаше да наложи нов морал. Новият ГЕРБ смения остарелия. Ние нищо не обещаваме, а демонстрираме ", уточни той. 

По думите му който поддържа Движение за права и свободи си подписва смъртната присъда. " Не можем да подкрепим бюджет, който задълбочава задлъжнелостта на България. Ако паднат спомагателните 2 милиарда дълг, ще подкрепим бюджета. Няма да го създадат, тъй като не им излизат сметките. Властта не е лоялна на обществото, а на американското посолство ", разяснява Костадинов.

Според него на изборите ще се отиде като на референдум. " Възраждане " ще завоюва изборите и ще изтеглим проектът за влизане в еврозоната. С изборите ще се излекува политическата система. Несериозно е да приказваме за съветски ползи във властта ", счита той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР