Правителството е задействало съгласувателната процедура за подписване на указа за

...
Правителството е задействало съгласувателната процедура за подписване на указа за
Коментари Харесай

Правителството е задействало съгласувателната процедура за Маринов

Правителството е задействало съгласувателната процедура за сключване на указа за освобождение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. За това заяви сайтът epicenter.bg, а информацията беше доказана от прессекретариата на президента.
 Министерство на вътрешните работи призна, че спад в престъпността май няма
В президенството е получено писмо от министъра на вътрешните работи в оставка Валентин Радев. До момента в президенството беше изпратено само решението на държавното управление, с което Маринов се освобождава от поста.

Подписването на указа се трансформира в препъникамък за ремонта на кабинета, който се чака да бъде гласуван в четвъртък. Както OFFNews писа Народното събрание ще гласоподава трите министерски оставки поотделно, а не в пакет, както беше планувано в началото.

Във вторник министър председателят Бойко Борисов съобщи, че няма да назначи Маринов без подписването на президентски декрет. Президентът Румен Радев пък даде няколко пъти да се разбере, че няма да пусне Маринов на министерския пост в Министерство на вътрешните работи, защото процедурата не е спазена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР