Правителството е стабилно и работи добре, заяви във Велинград вицепремиерът

...
Правителството е стабилно и работи добре, заяви във Велинград вицепремиерът
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Правителството е стабилно и работи добре

Правителството е устойчиво и работи добре, съобщи във Велинград вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Тя акцентира, че всеки един от членовете на държавното управление може да поема политическа отговорност.

Аз работих прелестно с тримата министри в оставка, само че това е поемането на политическа отговорност, означи още Захариева, представена от Българска телеграфна агенция.

В курортния град външният министър през днешния ден взе участие в социална полемика с младежи на тематика " Равносметка на Председателството на България и по какъв начин виждаме бъдещето на Европейски Съюз - ролята на младежите ".

По време на форума Захариева сподели, че триумфите на българското председателство са забележими:

" Лицето му бяха младежите, а с визията, че нашите съседи на Западните Балкани би трябвало да са част от европейското пространство, показахме, че можем да постановяваме целите си, да ги създадем и европейски цели. Показахме, че можем да водим по този начин разговора и дебата с всички 28 страни, че да реализираме тези цели ", заяви външният министър.

През последните шест месеца се говореше толкоз положително за България, колкото не се е говорило през последните 27 години, сподели също Захариева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР