Правителството е осъдено, че отказва да се възмути срещу почти

...
Правителството е осъдено, че отказва да се възмути срещу почти
Коментари Харесай

Правителството е осъдено, че отказва да се възмути срещу затворници, хванати в затвора без надежда за освобождаване

Правителството е наказано, че отхвърля да се възмути против съвсем 3000 пандизчии, арестувани в пандиза на неустановен период, макар обещанието да преразгледа драконовските лицензионни условия, наложени на такива пандизчии.

Министърът на правораздаването отхвърли апелите на депутати и деятели за подкрепяне на пандизчии, излежаващи присъди отнемане от независимост за социална отбрана (IPP), които нямат ясна вяра за освобождение, в това число 700, които са излежали повече от 10 години повече от тяхната минимална цена.

Но Алекс Чалк даде обещание да реформира дългите 10-годишни лицензионни условия, свързани с присъдата – ход, който беше приветстван като „ първата стъпка “ по пътя към коригиране на грешките спорни присъди затвор.

Министерството на правораздаването твърди, че измененията ще освободят 1800 от техните присъди IPP до март 2025 година Но фамилии, чиито близки в никакъв случай не са били освободени – в това число Чери Никол, чийто брат Арън Греъм е излежал 20 години за удар с юмру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР