Правителството е извело като приоритет в своята работа системната борба

...
Правителството е извело като приоритет в своята работа системната борба
Коментари Харесай

МС: Борбата с корупцията и приемането на антикорупционния закон са приоритет в работата на правителството

Правителството е извело като приоритет в своята работа систематичната битка с корупцията по всички етажи на властта и приемането на антикорупционно законодателство до края на годината, оповестиха от държавната пресслужба.

Проектът на закон за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество на Министерския съвет беше импортиран за разглеждане от Народното събрание и показан на днешното съвещание на Консултативния съвет по национална сигурност към Президента на Република България. Отсъствието на вицепремиерите Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила и Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила, както и по-ранното потегляне на министъра на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила, от съвещанието на КСНС е обосновано с интернационалните задължения на страната ни и на съответните министри.

Заместник министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева е във Варшава за
присъединяване в среща на министрите на външните работи във формат Букурещ – Б 9, на която първите дипломати на страните членки на НАТО от Източния фланг разискват подготовката за срещата на най-високо ниво на Алианса през 2018 година и осъществяването на решенията от Срещата на върха във Варшава през 2016 година, провокации пред сигурността и въпроси на Общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз.

Вицепремиерът по публичния ред и сигурността Красимир Каракачанов е на публично посещаване във Франция за разискване на двустранното съдействие в региона на защитата.

Министърът на финансите Владислав Горанов беше освободен преди края на съвещанието на КСНС заради нуждата да замине за Люксембург, където стартира съвещание на Съвета по стопански и финансови въпроси на Европейския съюз и на което ще бъде обсъждано законодателното предложение за окончателната система на Данък добавена стойност.

Правителството показва цялостна поддръжка на напъните на Президента на Република България да консолидира институционалните дейности в битката с корупцията и ще продължи да взе участие интензивно в този развой. Всякакви изказвания за протест на съвещанието на КСНС са нечиста сделка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР