Правителството е източник на разделение и противопоставяне и е вредно

...
Правителството е източник на разделение и противопоставяне и е вредно
Коментари Харесай

ДПС: Кабинетът е източник на противопоставяне

Правителството е източник на разделяне и опълчване и е нездравословно за страната, по тази причина Движение за права и свободи ще гласоподава против него.

Това съобщи от трибуната на Народното събрание водачът на придвижването Мустафа Карадайъ по време на дебата по вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия поради неуспеха на ръководството в бранш сигурност. И прикани: " Да дадем мощен отпор на всяка демонстрация на ненавист, ксенофобия и радикализъм. Всички жители на страната би трябвало да живеят в заедност, както е завещал Васил Левски - модела, основан в актуалната политика от нашия почетен ръководител доктор Ахед Доган. В името на мира да изведем всички от положението на безволие и всеки твърдо да се бори с радикализма и опълчването, и да отбрани демокрацията! "

Естествено, от парламентарната група " Обединени патриоти " реагираха неотложно на обвиняванията, че те са в основата на радикализацията. " Ние не сме изпратени тук от баба си, а от повече от 300 000 гласоподаватели. Направо ги изселвайте по Африка, и ще си решите казуса ", скочи засегнат проф. Станислав Станилов.

" Това приказва, че и вие сте осъзнали, че който се допре до Движение за права и свободи, гори " - по този начин изясни Павел Шопов от " Обединени патриоти " нежеланието на Българска социалистическа партия да получи подписите на придвижването при внасянето на вота на съмнение в деловодството на Народното събрание. И предизвести: " Движение за права и свободи скоро ще развее етническата карта по най-зловещия метод и ще подхващат радикални дейности, да бъдем подготвени. "

Шефът на правната комисия Данаил Кирилов (ГЕРБ) се причисли към апела за понижаване на омразата, като цитира писмата на Сенека до Луцилий. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР