Правителство в този формат на парламента вече не е възможно.

...
Правителство в този формат на парламента вече не е възможно.
Коментари Харесай

Чолаков: Ново правителство вече е невъзможно

Правителство в този формат на Народното събрание към този момент не е допустимо. Това изрично съобщи депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. Според него актуалният парламент има работа единствено за няколко седмици и няма никакво значение кой ще бъде ръководител на Народното събрание през това време.

„ Вотът на съмнение би трябвало да бъде допустимо най-скоро, защото от Политическа партия пазарят депутати и би трябвало да се пресече тази процедура “, съобщи Чолаков пред Нова телевизия.

„ Опозицията не смъква държавното управление, а държавното управление единствено се смъква. Никой в ГЕРБ няма да прави сделки с Кирил Петков, това е невероятно. Другите партии би трябвало да схванат, че ГЕРБ е стабилизиращ фактор “, разяснява още депутатът.

Той отхвърли и изказванията, че има някаква коалиция сред ГЕРБ, Има Такъв Народ и Възраждане.

„ Те събраха несъбираемото, евентуално ще се събере и същото болшинство при вота на недовери. Има диалози на чисто операционно равнище, само че не вярвайте в такива конспирации. Кирил Петков загуби съдружния си сътрудник, те са били мачкани и унижавани и сами си го споделят, просто не им устояха нервите “, сподели той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР