„Правителство трябва да има, то е необходимо, за да има

...
„Правителство трябва да има, то е необходимо, за да има
Коментари Харесай

БСП е единствената политическа сила с готова програма и готови първи 100 дни от управлението

„ Правителство би трябвало да има, то е належащо, с цел да има същинско държавническо мислене. Със своите дейности Българска социалистическа партия сподели, че е партия, която е постоянна, с която може да се разискват проблемите и която в действителност е виновна към българските жители. За страдание, в 45-я парламент се прокараха разграничителни линии, в 46-я парламент някои партии действаха детско, други желаеха постове преди да се приказва за политики. Българска социалистическа партия е партия, която на първо място мисли за хората и за нас са значими политиките. На база политики и решение проблемите на хората можем да приказваме за вероятно държавно управление. " Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България " в 45-то Народно събрание Драгомир Стойнев в ефира на Българска национална телевизия. По думите му проблемите в страната са доста съществени и би трябвало устойчиво държавно управление, което да ги взема решение.

В предаването " Референдум " той загатна заседналия край Камен бряг транспортен съд като проблем, който ясно въплъщава до какъв брой едно служебно държавно управление може да взема решение проблемите на хората. Драгомир Стойнев напомни, че главната задача на едно служебно държавно управление е да подсигурява почтени избори, както и да опази финансовата непоклатимост на страната.

По думите на Драгомир Стойнев за Българска социалистическа партия са значими политиките и в България има 5 съществени казуса, които са основни и значими: „ На първо място това е инфлацията и увеличаващите се неравенства и приходите на семейството. На второ място коронавирус рецесията, където служебното държавно управление не се оправя. Третият е Планът за възобновяване и резистентност, който към момента не е изпратен в Брюксел, бежанската рецесия и енергетиката. "

Според социалиста още първата седмица в идващия парламент Българска социалистическа партия ще предложи следното: „ На база всички тези цели, които са значими за хората, дано да създадем болшинство, с което да променим законите, тъй че хората да почувстват облекчение. " Той добави, че по-късно към този момент може да се разисква спешно държавно управление, програмно държавно управление или коалиция.

„ Ние сме единствената политическа мощ с подготвена стратегия и подготвени първи 100 дни. Българска социалистическа партия е кардинална партия с държавническо мислене. Ние желаеме по политики да е ясно кой какво предлага ", уточни Драгомир Стойнев.

По думите му ограниченията, които служебното държавно управление предлага не са работещи и то тъй като няма парламент.

Драгомир Стойнев съобщи, че когато пазарите не могат да работят е нужна страната и посочи: „ Ние имаме потребност от 3 милиарда куб. метра природен газ, в случай че желаеме да имаме работеща стопанска система. Разбира се, бизнесът под някаква форма би трябвало да бъде подкрепят, само че най-много би трябвало да се подкрепят българските семейства. Като левица за нас значимо семействата да използват, хората да бъдат спокойни и да имат приходи, тъй че в действителност да имаме изгода от тези държавни предприятия, за които се сещаме само и единствено, когато има рецесия ", разяснява социалистът.

На финала Драгомир Стойнев съобщи: „ За нас е извънредно значимо България да бъде здрава, образована, духовно извисена нация, с цел да може младежите да сбъдват фантазиите си тук. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР