Правителство ще има. Не виждам как може да се проведат

...
Правителство ще има. Не виждам как може да се проведат
Коментари Харесай

Валери Найденов: Според мен бъдещата коалиция ще бъде стабилна и ще изкара пълен мандат

Правителство ще има. Не виждам по какъв начин може да се проведат още едни избори, тъй като това ще докара до непредвидими обстановки. Аз мисля, че тази коалиция ще бъде много постоянна. Как Българска социалистическа партия ще е лява партия? Това е ултра дясна партия, която вкара най-десния налог - плоският. Не мисля, че Българска социалистическа партия ще упорстват за чак толкоз обществени заплащания и услуги.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ журналистът Валери Найденов във връзка продължаващите договаряния за образуване на постоянно държавно управление.

"Президентът Радев има повече роля във образуването на кабинет, само че това е съгласно законите и Конституцията, тъй че няма никакъв проблем. Ние живеем в изключително състояние от април месец и това изключително състояние дава повече власт на президента. Сега се приказва за редуциране на 30 000 души от администрацията. Какво значи това? Всички доближени до ГЕРБ в държавната администрация ще бъдат изчегъртани. Така седят нещата в политиката и постоянно е било по този начин. На това му се споделя гражданска война от горе надолу ", разкри той.

"Тази зима ще бъде доста тежка за хората - ще нарастнат горива, ток и артикули, инфлацията също ще пораства. Много хора ще пострадат. Аз се надявам, че новото държавно управление ще оцелее в тази обстановка. Просто нямат различен избор. Това е сериозна борба, в която бяха прекрачени доста граници и няма да има колебаене. Аз от ден на ден стартирам да мисля, че ще изкарат цялостния мандат. Енергията за митинг е изчерпана към този момент и липсва организация. Ще имаме промяна на елита, който дори към този момент е почнал. Най-голямото количество хора, които би трябвало да бъдат заменени, е в локалната власт, тъй като ГЕРБ получават най-голяма поддръжка тъкмо от там. ГЕРБ не може да издържи в София, като виждам последните резултати. За Пловдив и Варна не съм гледал, само че нищо чудно и там да има промяна ", предвижда Найденов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР