Правителство няма да има, виновните ще са национални предатели. Това

...
Правителство няма да има, виновните ще са национални предатели. Това
Коментари Харесай

Калин Сърменов: Правителство няма да има, а виновните ще са национални предатели

Правителство няма да има, отговорните ще са национални предатели. Това сподели за „ Фокус " “ шефът на Сатиричния спектакъл „ Алеко Констанитнов “ Калин Сърменов в отговор на въпроса какво направихме на тези избори и удовлетворен ли е той от резултата.

Той бе категорчен, че ще се направи всичко, с цел да няма постоянен кабинет: „ Една единствена партия съм чул, която сподели, че е подготвена да направи държавно управление с всички, с цел да има държавно управление и да има непоклатимост в България, само че никой няма да направи това с нея, никой. И всички, които откажат, са национални предатели – да знаете това от мен “.

Сърменов разяснява, че първо нямаме безусловно никакво обществено мислене един за различен, живеем на племенна основа и никой не си изважда безусловно никакви заключения, което значи, че ние не можем да разделим сламата на две магарета.

„ И това е резултат от ниската просвета и ниското равнище на образование в тази страна. Българският народ е разграничен, хората, които не живеят в България и хората без учебен ценз, не би трябвало да гласоподават “, съобщи той.

„ Не е допустимо, един народ в последните две години да няма крачка напред и да няма посока, след две години да гласоподава по този метод. Мисля, че това е меко казано ужасяващо като констатация за нас. Тази интензивност гласоподавателска беше просто следващата хумореска, която ние сами за себе си някак си по този начин язвително сякаш описваме. Видяхме какъв брой е разграничен българският народ, видяхме по какъв начин приказват хората, които не живеят в България, методът, по който те реагират, като аз надълбоко съм уверен, че това нещо би трябвало да престане, че хората, които не живеят в България, не би трябвало да гласоподават, хората, които нямат учебен ценз нужен, по някакъв метод дефиниран в закон, нямат право да гласоподават “, безапелационен е Сърменов.

Директорът на Сатиричния спектакъл разяснява аргументите, довели до апатията на народа и негласуването на 2/3 от него: „ Ние нямаме просветителна политика, ние нямаме стратегически дейности в тази посока. Никога не е имало в последните 30 години. Комунистите, несъмнено, направиха всичко допустимо да неодобряват обстановката, в която така наречен „ народна власт “ се появи. Ние не сме имали промяна на ръководството, ние имахме едни хора, които се пребоядисаха. Тези хора бяха внедрени. Извинявайте, само че „ Държавна сигурност “ и Комитет за Държавна сигурност (на СССР), това са системи, които години наред работят. “

 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР