Правителство няма да има, коментира пред бТВ политическият PR експерт

...
Правителство няма да има, коментира пред бТВ политическият PR експерт
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Никой с никой не иска да направи правителство

Правителство няма да има, разяснява пред бТВ политическият PR специалист Нидал Алгафари.

„ Никой с никой не желае да направи държавно управление, няма да имаме постоянен кабинет. Даже да се прегърнат и да се заобичат доста ПП-ДБ и ГЕРБ – няма да са им задоволително гласовете. А оттова нататък да се доверят в ръцете на Слави Трифонов, „ Величие “ или на МЕЧ, в случай че съумеят да влязат, считам, че не биха го създали, тъй като са ги предавали няколко пъти преди този момент, “ предвижда специалистът.

Според него от Българска социалистическа партия поддръжка за кабинет няма да има най-малко до конгреса. „ До конгреса на Българска социалистическа партия е доста мъчно някой да излезе и да каже „ Аз желая да стана водач на Българска социалистическа партия, само че и върша кабинет с ГЕРБ или ПП-ДБ “, предвижда Алгафари.

По думите му от партията по-скоро ще се опитат да останат неутрални, или пък да бъдат доста ярка и крещяща съпротива, с цел да могат да си подредят техните редици.

„ Така че по-скоро март/април още веднъж ще се събираме и ще си приказваме за това дали изобщо ще има държавно управление “, означи Алгафари.

 

 

tribune.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР