Правителство не може да се прави на всяка цена, но

...
Правителство не може да се прави на всяка цена, но
Коментари Харесай

Не може да се създава правителство на всяка цена, смята Румен Гечев

" Правителство не може да се прави непременно, само че би трябвало да се опитаме. Нужно е да се слагат граници и правила. " Това съобщи в ефира на Нова телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев. Той разяснява политическата конюнктура в страната.

По думите на народния представител Българска социалистическа партия няма по какъв начин да слага предварителни условия на мандатоносителя при диалозите за основаване на нов кабинет. Той посочи, че политическите партии имат своите разлики, само че би трябвало да работят за положителното на жителите. Според Гечев, ще се търси разговор с Политическа партия за присъединяване на Българска социалистическа партия в ново държавно управление.

Депутатът посочи, че политическата борба е доста сериозна. Той добави, че все още Българска социалистическа партия е единствената партия от социалистическия интервал в Европа, която е във властта.

Румен Гечев разяснява и тематиката за доставките на природен газ. По думите му Българска социалистическа партия приветства диверсификацията. Той обаче акцентира, че би било по-добре в случай че страната има и контракт с Газпром . Гечев не е склонен с думите на финансовия министър в оставка Асен Василев, че повече. Според него би трябвало да се водят договаряния с всички снабдители, тъй като това е в полза на българските жители.

Румен Гечев засегна и тематиката за напрежението сред президента Румен Радев и Българска социалистическа партия по въпроса за. Той бе безапелационен, че България не изнася оръжия за Украйна. По думите му Корнелия Нинова като министър на стопанската система дава отговор за износа на оръжие, само че нищо не може да бъде изнесено под подписите на всички членове на комисията.

Нашата рекламация е президента да не се бърка във вътрешните работи на Българска социалистическа партия, сподели още Румен Гечев.
 Пленумът на Българска социалистическа партия реши: Преговарят с Политическа партия, само че с 4 условия
Пленумът на Българска социалистическа партия реши: Преговарят с Политическа партия, само че с 4 условия

Социалистите изключват управническа настройка с ГЕРБ и ДПС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР