Правителство на Никола Минчев има шанс за доста повече от

...
Правителство на Никола Минчев има шанс за доста повече от
Коментари Харесай

Христо Проданов: Правителство на Никола Минчев има шанс за доста повече от 121 депутата

Правителство на Никола Минчев има късмет за много повече от 121 депутата. Това съобщи за " Офанзива " Христо Проданов, министър на туризма в оставка.

По думите му е постижимо да се направи ново държавно управление, което да работи в същата реформаторска посока. " Българска социалистическа партия и Демократична България имат късмет да направи държавно управление посредством диалози, тези на Има Такъв Народ са доста по-малки. След диалози ще бъде излъчен министър председател. Ние бихме предложили Нинова. ", акцентира той. И посочи, че България търгува с оръжие с 65 страни, само че измежду тях не са Украйна и Русия.

" Трябва да обновим диалозите с " Газпром " поради националния интерес и по-добрите цени за жителите ", счита Проданов.

Според него не е доста честно Радев да упреква водача, който го е основал. " Неговият вид изявления отвращават хората от политиката и не вървят да гласоподават. Можем да попаднем в серпантина от избори и при по-ниска изборна интензивност да върнем ГЕРБ на власт. Заедно с Движение за права и свободи и " Възраждане ". Би следвало още от понеделник да стартират нови диалози за съставяне на държавно управление ", разяснява министърът в оставка.

Относно постигнатото в повереното му министерство той загатна това ваучерите за храна да важат и за туризъм. " Ще бъда благополучен посредством тази мярка 300-400 милиона лв. да останат в туризма ", означи Проданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР