Правителство на малцинството може да се направи когато всичко в

...
Правителство на малцинството може да се направи когато всичко в
Коментари Харесай

Борисов от Шумен: „Продължаваме промяната“ и „Демократична  България“ са в изолация

Правителство на малцинството може да се направи когато всичко в страната върви, акцентира някогашният министър председател

“Имаме доста добра стратегия. Този път я вършиха всички наши експерти - по браншове. Ще вършим държавно управление, с всички, които припознаят нашата стратегия, разгласи пред претъпкана зала в Шумен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В предизборната акция той е решил за 28 дни да обиколи 28 съществени града в страната, да се срещне очи в очи с гласоподавателите и да чуе настояванията на хората във всички краища на България.

Лидерът на ГЕРБ прикани членове на партията и симпатизанти, пристигнали на срещата с него в Шумен да не имат вяра на лъжите на политиците. „ Когато ви споделят - вдигнахме ви пенсиите, без да подвигат налозите, това е неистина. Защото има инфлация. Затова приканвам президента Радев да покаже какво е финансовото състояние на страната ”, сподели Борисов и добави:
“Тук магии не стават. Никога не съм излъгал, че ще подвигам пенсии и заплати, продължи някогашният министър председател, говорейки за финансовото състояние в страната. ”

“ПП-тата ще ги бием колкото си желаяме, съобщи Бойко Борисов. Той прикани политиците към разсъдък и примирение. “Има война, инфлация, рецесии. Трябва да се да се смирим и да кажем, дайте по стратегиите. Правителство на малцинството може да се направи когато всичко ти върви в страната ”, акцентира Борисов. Според него Политическа партия и Демократична България са в изолираност. “Приемаме, че са първи. С ГЕРБ не могат, с “Възраждане ” не могат? ”, попита водачът на ГЕРБ.

“Мерките против инфлацията можем единствено ние да ги създадем. Две години тези “умни и красиви не можаха да създадат проект за възобновяване ”, акцентира Борисов.

“Можем и знаем, имаме стратегия и голяма поддръжка от Запада. Първи ли сме - ще намерим метод страната да тръгне напред! - съобщи водачът на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 30 МИР Красимир Вълчев очерта най-важните вложения в региона на образованието. Бившият министър на образованието напомни по какъв начин в последния мандат от държавното управление на ГЕРБ са направени поредност от сполучливи промени в бранша, а сега спестяванията на хората са намалели с 30 %, а инфлацията изяжда приходите на хората. Обречени сме на бюджети, в които ще пестим от обучение, сподели още Красимир Вълчев.

Благодарение на държавното управление на “Промяната ” инфлацията е 20 %, обеднели сме фрапантно, обърна се към множеството и някогашният енергиен министър Теменужка Петкова. “Тези самозванци бяха наречени шарлатани след тяхното ръководство ”, сподели още Теменужка Петкова и напомни по какъв начин президентът Румен Радев дефинира представителите на Политическа партия преди няколко месеца. Надявам се на 2 април да създадем по този начин, че този опит, наименуван “Промяната ”, да си отиде вечно, тъй като е нездравословен за България ”, добави Теменужка Петкова.

Кметът на Шумен Любомир Христов от своя страна акцентира поддръжката, която районът е имал по време на държавните управления на ГЕРБ и решението на витално значимият проблем на общината с пречиствателната станция и новия тръбопровод. Многофункционалната спортна зала в града към този момент се употребява интензивно за голям брой мероприятия. Новият дом за остарели хора, индустриалният парк, модерните кръгови кръстовища също са част измежду триумфите на ГЕРБ, акцентира Любомир Христов. Сред основните планове в града са обновяването на учебни заведения, санирането на жилищни блокове, главният ремонт на Младежкия спектакъл и други

Поредицата от несполучливи държавни управления спря развиването на градовете, спря развиването на България, стопираха да работят държавни предприятия, акцентира още кметът на Шумен.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/604202294420151
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР