Правителство на ГЕРБ и Продължаваме промяната – Демократична БЪлгария е

...
Правителство на ГЕРБ и Продължаваме промяната – Демократична БЪлгария е
Коментари Харесай

Правителство на ГЕРБ и ПП-ДБ е най-крупното предателство, смята Костадинов

Правителство на ГЕРБ и „ Продължаваме промяната – Демократична БЪлгария ” е най-крупното политическо изменничество в българската история, съобщи във Варна водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

„ Това е най-крупното политическо изменничество, откакто „ Атака ” стана аварийна гума на държавното управление на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи преди 10 години. Тогава обаче бяха предадени единствено няколко % от гласоподавателите, а в този момент са предадени 1,2 милиона гласоподавателите или повече от половината дали своят вот. Тези обединения демонстрираха, че в нашата политика няма никакво значение какво обещаващ и каква платформа имаш, а е значима волята на американския дипломат ”.

Костадинов дефинира номинираните за министър председатели на ротационен принцип Николай Денков и Мария Габриел като „ стипендианти на Сорос ”. Според него бъдещият кабинет ще работи като башибозук.

„ Едно от първите неща, които ще създадат, е да изкарат „ Булгартрансгаз ” от забранителния лист за приватизация и сдружението да стане американска благосъстоятелност. Американците не са простаци и виждат, че статутът им тук ерозира. Затова ще създадат всичко допустимо България да задлъжнее, ще вземат всички информационни трасета в страната и ще доунищожат остатъците от българската войска ”.

Правителството на ГЕРБ и „ Продължаваме промяната – Демократична България ” е извънредно неприятен вид за България, само че е добър за „ Възраждане ”, която скоро ще е първа политическа мощ, сподели още Костадинов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР