Правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма как да бъде стабилно.

...
Правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма как да бъде стабилно.
Коментари Харесай

Виждам една стабилна коалиция между ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ, каза Костадин Костадинов

" Правителство сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма по какъв начин да бъде устойчиво. Правителство може да бъде гласувано, само че няма да издържи дълго, политическата рецесия се задълбочава ”. Това съобщи водачът на " Възраждане "  Костадин Костадинов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Предстои да се изберат ръководители на институции с изминал мандат, за което съм сигурен че няма никаква договореност сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи ”, сподели още Костадинов.

Относно думите на съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, че " Възраждане " вземат участие в плаващи болшинства, Костадинов разясни, че заобикаля да разяснява думите на Петков откогато той е нахълтал в стаята на парламентарната му група.

" Той беше в явно несъответстващо държание и най-хубавото, което може да направи за себе си и за България е да изиска квалифицирана психиатрична помощ ”, съобщи още Костадин Костадинов.

" Виждаме по какъв начин представители на партии желаят да създадат всичко належащо да саботират референдума ни за опазване на лв.. Аз не виждам плаващи болшинства, виждам една постоянна коалиция сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Нека да не забравяме, че Движение за права и свободи гласоподаваха за кабинета и вземат участие дружно в по-голямата част от решенията, които се взимат. Те са едно разграничено на три, сега обаче ръководят дружно ”, счита още водачът на Възраждане.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР