Правителство между ГЕРБ и ДПС няма да има. Това заяви

...
Правителство между ГЕРБ и ДПС няма да има. Това заяви
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Бойко Борисов: Правителство между ГЕРБ и ДПС няма да има

Правителство сред ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да има. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

„ Аз също така споделих, че няма да хвърли страната в Конституционна рецесия.

Въобще доста разнообразни неща чухме, разнообразни от истината. В тези 9 месеца сме повишили раждаемостта, това държавно управление нещо доста хубаво сме свършили.
Имам добра памет за неща, в които съм взел участие. Специално за Конституцията, през тези месеци, сте чували, че поддържам Христо Иванов.
Не се трансформират закони просто се доизчистя тази част, в случай че омбудсмана, им се пази мястото. Не виждам да е някакъв проблем, дори не е никакъв. Винаги съм вярвал на Христо Иванов и като правосъден министър.
Калин Стоянов се оправи добре с Шенген и границата. Калин Стоянов е персонално предопределение на Бойко Рашков. Нека да имат всички памет. Много забавни тези дни, в действителност най-интересно ми беше за раждаемостта, всеобщо се е нараснала. За всички останали паметта ми е, че имаше доста ясни кардинални решения. Нека да имаме памет. Аз поучавам Политическа партия, да отидат, да изгледат постановката: „ Език мой, зложелател мой “, тъй като в случай че продължат по същия метод няма да си приказваме “, добави още водачът на ГЕРБ.

 

SafeNews припомня, че по-рано правната комисия одобри шефът на Българска народна банка и неговите заместници, ръководителят на Сметната палата и заместниците му, както и омбудсманът и заместникът му да имат право да заемат длъжността длъжностен министър председател. За тази цел техните пълномощия ще бъдат краткотрайно прекъснати. Отпадна предлагането те да излизат в неплатен отпуск.

В събота президентът Румен Радев връчи досието за сформиране на длъжностен кабинет на Димитър Главчев. Срок за сформиране на държавно управление с мандата за длъжностен кабинет по Конституция няма. Но Главчев би трябвало да се върне с план на кабинет в събота. До събота Димитър Главчев би трябвало да е намерил 20 души, които да са специалисти, експерти и да не са политически ангажирани.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР