Правителство, което не отчита вота на българските граждани, което не

...
Правителство, което не отчита вота на българските граждани, което не
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Без ГЕРБ-СДС няма как да има стабилен кабинет!

„ Правителство, което не регистрира вота на българските жители, което не регистрира, че ГЕРБ-СДС са първи, няма по какъв начин да е устойчиво и признато държавно управление. Правителство без присъединяване на ГЕРБ-СДС няма по какъв начин да е устойчиво ”, сподели в предаването „ Здравей, България ” депутатът от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова.

В ГЕРБ към момента нямат публична информация от страна на Политическа партия и Демократична България за състав и конструкция на Министерски съвет. „ По отношение на тези имена, които изтекоха в общественото пространство, те ми стоят като смешка ”, разяснява тя. „ Няма по какъв начин министър-председател да е учен Денков, при изискване че вицепремиери ще са му неговите началници по партийна линия. Не виждам по какъв начин Кирил Петков може да е вицепремиер и да дава отговор за службите, за Еврозоната, при изискване че беше една от главните фигури, свързани с противозаконния арест на нашия водач и на сътрудниците Горанов и Арнаудова. Не виждам по какъв начин Асен Василев ще е министър на финансите, при изискване че той е една от фигури обществените финанси сега да са в това положение. Г-н Атанасов също звучи недопустимо за министър на вътрешните работи ”, съобщи Петкова.

По думите й насоките на Борисов по отношение на работата на работните групи е била хората от ГЕРБ да бъдат консенсусни и диалогични, а задачата им да е търсене на най-хубавите решения за България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР