Правителство или смърт, тук не сме през април 1876 г.

...
Правителство или смърт, тук не сме през април 1876 г.
Коментари Харесай

Петър Стоянович: Не е необходимо на всяка цена да има правителство, не сме пред щурма на Зимния дворец

„ Правителство или гибел, тук не сме през април 1876 година Няма потребност да вършим априлско въстание. Не е казусът толкоз огромен. Не е належащо непременно да има държавно управление, не сме пред щурма на Зимния замък “, сподели проф. Петър Стоянович в предаването „ Лице в лице “.
Според него макар нашите упования да имаме готови, образовани и отдадени на политиката хора, имаме доказателства за тъкмо противоположното.

„ Българският парламент от своето основаване не е бил безусловно сок от мозък, той си е отражение на нацията и на тези, които издигаме да ни ръководят “, сподели той.
Според Петър Стоянович никой не се е задържал на власт единствено с външна политика.

„ Геостратегическата ориентировка не движи автобус 94 с друго гориво в София, тя няма да направи автомагистралите, тя няма да оправи фурия на пенсионерите, няма да направи българското учебно заведение повече или по-малко просветително за дребните българи на следващия ден. Това са главните въпроси - газ, ток и така нататък Поне някои от тези неща би трябвало да бъдат контрактувани в къса вероятност “, счита той.
По думите му нямаме огромни разлики във връзка с евроатлантическата ориентировка, имаме друг метод за това какъв брой да сме евроатлантици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР