Правителственият самолет на германския канцлер Ангела Меркел не можа да

...
Правителственият самолет на германския канцлер Ангела Меркел не можа да
Коментари Харесай

Почитателка на Меркел е причината за инцидента със самолета на германския канцлер

Правителственият аероплан на немския канцлер Ангела Меркел не можа да излети от летището в Дортмунд поради въодушевена нейна почитателка. Тя изскочи от буса си, с цел да направи фотография на Меркел, само че не помни да употребява спирачката и транспортното средство продължи да се движи, и се удари леко в носа на самолета, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Електронното издание на немското сп. " Шпигел " разгласява през днешния ден фотография на лекия конфликт с машината Глоубъл 5000 и заяви, че лидерката на колата е служителка на летището.

Германските военно-въздушни сили потвърдиха в Туитър, че през вчерашния ден Меркел се е върнала в Берлин с хеликоптер, откакто самолетът й бил развален от транспортно средство, само че не дадоха детайлности.

Инцидентът е спомагателен проблем за Военновъздушни сили, след поредност от необятно отразени повреди на остарелия държавен самолетен парк, провокирали забавяния в пътувания на Меркел и други политици.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР